آیا ممکن است در بارداری مجدد طول سرویکس کم باشد؟

دانشنامه فرزند: سوالی که در ادامه مطالعه می‌فرمایید توسط یکی از مخاطبان ارسال شده است. شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به سامانه مشاوره دکترهمراه با کارشناسان سامانه مشورت کنید. کارشناسان سامانه مشاوره دکترهمراه در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال سوال کافیت به صفحه «ارسال سوال» در سامانه مراجعه نمایید.

سوال مخاطب:

کاربر ناشناس:

من ۳۴ سالمه الان یک هفته هست که به خاطر بی آبی کیسه آب در هفته شانزدهم بارداری با قرص و شیاف در بیمارستان سقط کردم، در این بارداری طول سرویکسم ۳۰ بود، میخوام بدونم بخوام چهار ماه دیگه باردار بشم بازم طول سرویکسم توی بارداری های بعدیمم پایینه؟

پاسخ کارشناس:

زیبا طالبی (کارشناس مامایی):

اصلا این مسئله قابل پیش بینی نمی‌باشد اگر باردار شدید از همان ابتدای بارداری حواستان به طول سرویکس باشد در ضمن طول سرویکس کمتر از ۳۰ سانت خطرناک میباشد برای شما نرمال بوده است.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع «آزمایشات و مراقبت ها» واقع در بخش «بارداری» می‌باشد. در ادامه مطالعه تعدادی از مطالب مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام دانشنامه فرزند هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

هشدار جدی: پاسخ‌های ارسالی توسط کارشناسان، تنها جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. در عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

ارزیابی و توصیه
اولین ارزیابی را شما انجام دهید!
لطفا پس از وارد نمودن تاریخ اولین روز از آخرین قاعدگی، کلید محاسبه را بفشارید:

مطالب پیشنهادی

سایر مطالب مرتبط

پاسخ کارشناسان