احتمالا پیشرفت کودک در یادگیری یکنواخت نخواهد بود و ممکن است ابتدا کنترل روده را به دست آورد و بعد کنترل مثانه را یا برعکس. بنابراین بعد از اینکه کودک شلوار پوش شد شاید خیلی مواقع باز هم خودش را خیس یا کثیف کند. این را به خاطر داشته باشید که هر قدر فرزندتان در یادگیری قوی یا ضعیف باشد، تلاش در آموزش او قبل از اینکه بدنش آماده باشد اتلاف وقت خواهد بود.
فشار بیش از حد از سوی شما ممکن است موجب شود که کودک در تلاش برای فهمیدن و انجام دادن خواسته شما گیج شود. زمانی را برای استفاده از لگن انتخاب کنید که زندگی کودک نسبتا عاری از موقعیت های جدید باشد و شما نیز با حالتی آرام با قضیه برخورد کنید. موقعیت را طوری فراهم کنید که احتمال موفقیت در اجابت مزاج در لگن بیشتر باشد. اگر کودک به این نتیجه برسد که همیشه شکست می خورد دست از تلاش بر خواهد داشت.
هنگامی که فرزندتان موفق شد، خشنودی خود را از او نشان دهید اما بیش از حد ذوق و شوق نکنید. اگر کودک خودش را خیس یا کثیف کرد با او همراهی و همدلی داشته باشید. او به زودی می آموزد که لگن برای چیست و از یاد گرفتن یک مهارت جدید به خود می بالد.