گاهی این مشکلات از روی دلسوزی و محبت زیاد ایجاد می شود و گاهی نیز از روی لجبازی. در این مواقع کودک بلاتکلیف می شود و نمی داند چگونه باید رفتار کند. علاوه بر عشق و محبت بیش از اندازه گاهی تفاوت در نوع زندگی، سن و ... ناخواسته باعث ایجاد اختلافات می شود و ممکن است این موضوع منجر به لوس شدن کودک گردد. حالا باید چه کار کنیم تا فرزندمان توسط پدربزرگ و مادربزرگش لوس نشود:
یادتان باشد که دلیل این موضوع هر چه باشد شما باید حرمت پدر و مادر را حفظ کنید. فرزندتان تک تک رفتارهای شما را می بیند و در آینده نیز با شما به همین صورت رفتار خواهد کرد، پس با پدربزرگ ها و مادربزرگ ها (چه پدر و مادر خودتان و چه پدر و مادر همسرتان) به گونه ای رفتار کنید که دوست دارید در آینده با شما رفتار شود. گاهی لازم است سخت گیری های خود را کمتر کنید تا باعث بی حرمتی به بزرگ ترها نشود. اگر می خواهید تذکری بدهید باید مودبانه باشد و با صحبت آن ها را از عواقب کارشان آگاه سازید.
گاهی پدربزرگ ها و مادربزرگ ها به دلیل بالا رفتن سن و ترس از تنهایی و دیدن بی توجهی در اثر دور شدن فرزندان شان می خواهند هر طور که شده نوه ها را به سمت خود بکشند. شما هم باید سعی تان بر این باشد که بیشتر آن ها را درک کنید.
به فرزندتان توضیح دهید که هر جایی قوانین خاص خودش را دارد و نمی تواند هر رفتاری که در خانه پدربزرگ و مادربزرگ دارد در خانه خود نیز داشته باشد و بالعکس. باید به قوانین هر خانه احترام گذاشت.
به پدر بزرگ و مادربزرگ بگویید که حضور آن ها در زندگی نوه کافی است و نیازی به انجام خواسته های غیر معقول کودک نیست. پدربزرگ و مادربزرگ ها باید بدانند که شما همیشه کنارشان هستید، چه محبت های بیش از اندازه نشان دهند و چه ندهند.
اگر پدربزرگ و مادربزرگ تمام مدت در حال خرید وسایل غیر ضروری برای کودک هستند می توانید خیلی محترمانه از آن ها خواهش کنید وسایلی که مورد نیاز کودک است را خریداری نمایند و خودتان هم می توانید در این باره به آن ها مشورت برسانید، یا می توانید از آن ها بخواهید پول آن وسیله را به کودک بدهند تا پس انداز کند.