-
کنترل سر فرزند تان باید در حالت نشسته بتواند سر خود را در یک موقعیت ثابت نگه دارد.
-
از بین رفتن رفلکس بیرون راندن غذا کودکان با رفلکس بیرون راندن غذا به دنیا می آیند. در این حالت با زبان شان اجازه ورود مواد غذایی را به دهان شان نمی دهند. کودک باید بتواند غذای جامد را در دهانش نگه دارد و آن را ببلعد.
-
می تواند بنشیند حتی اگر آمادگی نشستن بر روی صندلی پایه بلند را ندارد، اما باید راست بنشیند تا بتواند به خوبی عمل بلع را انجام دهد.
-
حرکات جویدن رشد دهان و زبان کودک باید با سیستم گوارشی هماهنگ باشد. برای شروع غذای جامد باید بتواند غذا را به پشت دهانش حرکت دهد و فرو برد. در این زمان سرازیر شدن آب دهان او کمتر می شود. البته با شروع دندان در آوردن، سرازیر شدن آب دهان مجدد آغاز می گردد.
-
افزایش قابل توجه وزن هنگامی که وزن کودک دو برابر وزن زمان تولد او شود، شیر مادر نمی تواند نیاز های غذایی کودک را تامین کند، بنابراین باید غذای جامد را شروع کرد.
-
افزایش اشتها حتی با وجود هشت تا ده وعده تغذیه از شیر مادر یا شیر خشک در روز هم چنان کودک گرسنه به نظر می رسد.
-
کنجکاوی در مورد غذا خوردن متوجه می شوید فرزند تان به ظرف غذای شما چشم دوخته و یا تلاش می کند غذا را از بشقاب یا دهان تان به سمت دهان خود ببرد.
دانشنامه فرزند: با چک کردن لیست زیر و بررسی علایم و نشانه ها در فرزند خود می توانید پی ببرید که آیا کودک تان آمادگی لازم برای شروع تغذیه با غذای جامد را پیدا کرده است یا خیر؟
مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع «غذای کمکی» واقع در بخش «نوزاد» میباشد. در ادامه مطالعه تعدادی از مطالب مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد میکنیم.
همچنین شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام دانشنامه فرزند هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.
منبع:
دانشنامه فرزند
ارزیابی و توصیه
کلیدواژههای مرتبط:
مطالب پیشنهادی
در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد میکنیم:
مطالب مجله ونوس
سایر مطالب مرتبط
مقالات
مطالب پلکان
پاسخ کارشناسان
بیماریها
آیا مطلب مورد نظر خود را پیدا نکردهاید؟