محاسبه تخمکگذاری در قاعدگی نامنظم
دانشنامه فرزند: ماشین حساب تخمکگذاری در قاعدگیهای نامنظم بازهای که در آن بیشترین احتمال باروری وجود دارد را مشخص میکند. برای دریافت نتیجه بهتر در باروری میتوانید در بازه تخمین زده شده توسط ماشین حساب به صورت یک شب درمیان نزدیکی داشته باشید. متاسفانه به دلیل اینکه پیشبینی روز دقیق تخمکگذاری در قاعدگیهای نامنظم امکانپذیر نیست، از این ماشین حساب برای تعیین جنسیت نمیتوان استفاده کرد. شما میتوانید با وارد کردن تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی خود و بازه تغییرات طول دوره عادت ماهیانهتان در سه ماه اخیر، بازه تقریبی تخمکگذاری خود را محاسبه نمایید.
اخطار: از این ابزار در جهت پیشگیری از بارداری استفاده نکنید.
قاعدگی نامنظم
چرخه قاعدگی همیشه مانند ساعت دقیق نیست. به طور طبیعی معمولا این چرخه ۲۸ روز (به اضافه ۷ روز بیشتر یا کمتر) طول میکشد. در صورتی که قاعدگی شما بیشتر اوقات ۲۱ روزه باشد و یا خونریزی قاعدگیتان بیش از ۸ روز طول بکشد، برای بررسی دقیقتر بهتر است به پزشک مراجعه کنید. عدم وقوع قاعدگی و تاخیر یا تعجیل در زمان وقوع مورد انتظار (تغییر طول دوره پریود) را میتوان نامنظمی تلقی کرد.
نامنظمی در قاعدگی ممکن است به علت عدم وقوع تخمکگذاری باشد. ولی به طول معمول به خاطر به هم خوردن تعادل هورمونها رخ میدهد. ورزش شدید یا رژیم غذایی سنگین، استرس مزمن یا حتی اضطراب کوتاه مدت، قرصهای جلوگیری از بارداری، سندرم پلیکیستیک تخمدان و برخی بیماریها مانند اختلالات تیروئید، دیابت، اندومتریوز و ... همگی میتوانند به نوعی باعث نامنظمی در قاعدگی شوند. اگر نامنظمی قاعدگیتان به طور مداوم ادامه یافت باید از نظر سلامت وضعیت تخمدانها مورد بررسی قرار گیرید.
قاعدگی یا عادت ماهیانه
از آغاز خلقت بشر تا کنون عقاید و نظریات گوناگونی که گاهی آمیخته با افسانه و خرافات بوده در مورد قاعدگی وجود داشته است، مثلا در گذشته تصور می کردند که حلول ارواح و شیاطین در بدن زن موجب قاعدگی می شود و هنوز هم گروهی از مردم عقیده دارند که خون قاعدگی مجموعه ای از عناصر و مواد ناپاک بدن می باشد.
دانشنامه فرزند و تیم توسعهدهنده هیچگونه مسئولیتی در زمینه هرگونه خطا، سهل انگاری یا نتیجه حاصل از اطلاعات موجود در ابزارها و جداول را نمیپذیرند. به خوانندگان توصیه میکنیم اطلاعات درج شده در مطالب دانشنامه و یا اطلاعات محاسبه شده توسط ابزارها را با مراجعه به منابع دیگر تایید کنند و حتما با پزشکی حرفهای یا متخصص بهداشت و درمان در خصوص مشکلشان مشورت نمایند.